Beställ en komplex produkt

I detta användningsfall vill jag studera miljöförändringar i miljön kring sjön Chott Melghir i norra Algeriet och kommer därför att beställa en datakub med Sentinel 2 bilder. Som vid beställning av enkel produkt är det första jag gör att logga in.

Efter att ha loggat in väljer jag datasetet Sentinel 2 datakub:

Jag markerar mitt intresseområde genom att klicka på polygon-knappen  och rita ut min polygon på kartan. Sedan trycker jag på SÖK.

I resultatlistan väljer jag två Sentinel 2 bilder tagna den 19 oktober och 18 november 2016 genom att klicka i deras kryssrutor:

Därefter klickar jag på knappen  för att samla de två bilderna i en bildsamling.