Inledning

Det här dokumentet utgör användarmanualen för svenska Sentinelarkivet Swea.

Swea är en internetbaserad tjänst där det är möjligt att beställa och ladda hem satellitdata från Sentinelsatelliterna samt Landsat-8. Swea går att komma åt antingen genom en webportal eller som en REST tjänst för programmatisk tillgång till datat.

Sentinelbilderna kan antingen laddas hem som de ursprungliga produkterna så som de även kan hämtas från ESA SciHub eller som vidareförädlade produkter som genereras i Swea men som utgår från de ursprungliga produkterna.

Klicka här för en översikt av alla produkter som finns tillgängliga i Swea