Sentinel 1 - GRD

Sentinel 1 GRD (Ground Range Detected) är en vidareförädlad produkt av SLC där datat bland annat gjorts om till kvadratiska pixlar och visar magnituden istället för de ursprungliga komplexa talen. Detta gör att GRD är en produkt som är mycket enklare att titta på men där en del information, så som fasen, har gått förlorad.

När produkten visualiseras i webportalen så ligger de olika polarisationerna som olika band men i orginalprodukten så är filerna bandseparerade.

För mer information om Sentinel-1 GRD, se https://sentinel.esa.int/web/sentinel/user-guides/sentinel-1-sar/product-types-processing-levels/level-1