Välja olika bandkombinationer

För Sentinel-2 så går det att välja olika bandkombinationer. Antingen genom att välja en eller flera produkter för datasetet Sentinel-2 standardprodukter eller genom att direkt välja mellan de olika banden för datasetet Sentinel-2.

För datasetet Sentinel-2 så väljs band genom att man klickar på ikonen för att visa alternativ för produkt

när bilden ligger i kundkorgen.

Man kan även välja flera produkter, exempelvis genom rutan "Markera alla produkter" och klicka på rutan för att visa produktalternativ för flera produkter samtidigt. På detta sätt kan man sätta sina produktval på många bilder på en gång.

Om inga band har valts i fältet för Spektralband så är det det fördefinierade valet som används, vilket i detta fall är alla band.

Klickar man på menyväljaren så kan man välja vilka band man vill ha och i vilken ordning man vill att de ska komma. Välj B1 för att lägga band B1 först i listan.

Välj sedan ett nytt band för att lägga till detta på nästa plats i listan och så vidare (i detta fall har vi lagt till band B4 och sedan B3).

Vill man ta bort ett värde från listan så markerar man det och använder delete-tangenten.