Sentinel 1 GRD originalprodukter

Översikt

Välj dataset Sentinel 1 GRD originalprodukter om du vill beställa de ursprungliga Sentinel-1 GRD produkterna som de levereras från ESA. Ingen förändring av datat görs av Swea för dessa produkter.

Format

Se beskrivning av Sentinel 1 - GRD under sektionen Sentinel ursprungliga produkttyper.

Produktalternativ

Parameter

Förklaring

Användningsområde

Berätta för oss vad du tänkt använda bilderna till. Välj gärna mellan “atmosfär”, “katastrof”, “marin”, “land”, “säkerhet”, “klimat” eller “övrig”. Om inget valts så används det värdet som du satte när du registrerade din användare.

Kategori användare

Berätta för oss vilken typ av användare du är. Välj gärna mellan “forskare”, “industri”, “utbildning” eller “övrig”. Om inget valts så används det värdet som du satte när du registrerade din användare.